Cerita sex main lbg dbur dating Swinger sexchat

Aku terperasan bayangan orang tengah perhatikan aku. Aku pun tanggal semua pakaian bogel kejap sebelum capai tuala nak tutup bahagian yang perlu.

cerita sex main lbg dbur dating-4

okay tak payah la ajak diorang kita main dua saja okay.." "Ema tak marah laa abang terpikir jer larat ker abang nak layan 3 orang sekali.." Aku senyum, " Alaa cuba la dulu.. tak tau la diorang camna.." "Ajak la jantan2 tu main sekali...

"Kalau diorang tak bawak jantan lain boleh la kut..

Ketika itu cuma aku dan dua orang anakku yang berada di rumah.

Suamiku hantar aku balik kampung sempena cuti sekolah (aku seorang guru) dan dia berkursus di alor setar. Aku perasan dia pandang aku tak tu anak-anak aku tidur lagi.

Waktu tu aku kat Taman Melati, main bola friendly match.

Masa tu agak hujan sikit dan padang becak dan kotor. (pada mulanya takde niat nak pasang perangkap) "Nak tengok abang main bola ker? Sebelum masuk tengok dia kat depan ruang tamu pakai tuala berkemban. Dahlaa orang bagi tunmpang bersihkan diri, pastu nak buat hal pulak. Dengan sengih yang menyeringai aku pun menyapa kat awek tu, "Tinggal kat mana? Keluar dari bilik air aku terus menghala ke bilik tadi. Aku rasa memang macam nak serbu dia nak romen dia tapi hati aku kata sabar. marila sini cuba" Aku pun terus pergi kat dia tarik towel dia. Ema tak tahan ni" "Ema nak fuck tak" "Lagi cepat lagi bagus bang" Aku pun tukar posisi kangkangkan kaki dia suakan batang aku tak kecik tak besar normal asian size 6" kekadang 6-1/2 ". Peduli apa aku barang pun masik okay senang masuk memang la ketat tu ada la sikit sedap tu tak terkira laa. "Abang nak keluar ni Ema standby ye" terketar-ketar suara aku cakap kat dia Ema terus nganga mulut dia luas-luas. Aku terus tarik batang aku masuk kat mulut dia goncang dengan tangan.

Tags: , ,